Om SH Vognmand

SH Vognmand er en vognmandsforretning, der består af vaskeægte vognmænd. Alle som én sætter vi en stor ære i at hjælpe vores kunder med det, der fylder noget hos dem. Det gælder selvfølgelig både, om det der fylder er rent fysisk uden for boligen, eller om det er en drøm i dit hoved, som vi skal hjælpe med at realisere.

Læs med herunder, og bliv klogere på hvem vi er, hvilke tanker der ligger bag vores service og hvad vi står for. 

Vores vognmandsmission

Hos SH Vognmand har vi en simpel mission. Vi forbinder mennesker og muligheder – én kilometer ad gangen.

Og hvad mener vi så med dét?

Jo, det er sådan set ret ligetil. Om du ønsker nyt grus til indkørslen, jord til at plane dine udendørsarealer, om du skal have revet en gammel bolig ned eller bygget en ny op – i alle disse og lignende tilfælde skal du forbindes med flere aktører omkring dig. Enten for at få materialer og råstoffer læsset og fragtet til dig, hos dig eller fra dig. 

Den dag i dag er det stadig historikerne en gåde hvordan de gamle ægyptere fik fragtet flere af pyramidernes stenblokke over 900 km. fra det sted, hvor de blev udgravet, og til foden af pyramideprojektet. Vi eksisterer for at løse den moderne version af dette problem: Når du har projekttegningerne får vi leveret materialerne sikkert og forsvarligt til dig. Og på samme tid får vi kørt restprodukterne væk igen.

Kort sagt: Alle materialer, råstoffer eller affald, der kræver tilbagelagte kilometer på vejene – dét står vi for. At alting er på rette sted til rette tid. Dét giver mening for os – for det skaber muligheder for vores kunder.

Et ungt vognmandsfirma med masser af erfaring

Vi er et relativt ungt vognmandsfirma, som har eksisteret siden 2019. Men trods, at vi blot har en håndfuld år i branchen som vognmandsfirma, så strækker vores kompetencer i huset deres rødder meget længere tilbage i tiden.

Vi har allerede set og prøvet det hele før. Hvis ikke i SH Vognmand, så i andre vognmandsforretninger. Og det betyder, at vi aldrig går til en opgave i blinde. Heller ikke din. Vi ved hvad vi har med at gøre, og det er en grundlæggende kvalitetssikring for dig som vores kunde.

Efterhånden kender vi snart hele Sjælland – med alle afkrogene, og de snørklede veje mellem byerne. Vi har også et godt tag om vognmandsbranchen. Og lige om lidt kender vi også dig – når du fortæller os om din opgave.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vi dækker hele Danmark

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Selvom vi har base på Sjælland hjælper vi dig naturligvis rundt i hele landet.

Hvad går vi op i?

Hos SH Vognmand går vi op i at levere det bedste kran- og vognmandsarbejde til dig – uanset om du er privat eller en erhvervskunde. Vi mener, at det skal være let at få hjælp fra en vognmand. Uanset hvem du er.

Vi har mange gode ting at sige om vores vognmandsforretning. Blandt andet synes vi, at følgende punkter er dækkende for hvem vi er, hvad vi står for og den proces, du kan forvente med os:

  • Vi møder dig med et smil
  • Vi lytter til dine ønsker
  • Vi holder os til planen
  • Vi arbejder effektivt
  • Vi får dig i mål
 

Med andre ord tror vi næppe, at du finder en vognmand på Sjælland, der går lige så meget op i deres kunder som vi gør. Det kommer dig til fordel – for det betyder selvfølgelig, at du og dine behov kommer til at være i centrum, når vi tiltræder med assistance til opgaven.

Vores kunder har den præcist samme oplevelse som den, vi lige har beskrevet for dig. Og det behøver du sådan set ikke at tage vores ord for. Du kan blot kaste et blik på de anmeldelser fra vores kunder, som vi henviser til herunder.

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.